ODYN Connect
LET. IT. WORK.

Kennis van zaken

Wij kennen de data-kenners. Wij zijn thuis in de IT-wereld en hebben een groot netwerk aan IT-specialisten. Deze IT-specialisten verbinden we met organisaties waar behoefte is aan technologisch talent. ODYN Connect is dus de bemiddelaar tussen organisaties en IT-specialisten. We zijn de partner van je organisatie en zorgen ervoor dat Microsoft Dynamics en Big Data-projecten kunnen worden uitgevoerd. Jouw organisatie kan meer waarde uit de data halen en wij leveren de mensen die deze waarde gaan creëren

Wie zijn wij?

Het brein achter ODYN Connect bestaat uit Arend Beekhuis en Paul van Barneveld. Met hun jarenlange ervaring in de IT-wereld, weten ze hoe belangrijk het is om te zorgen voor de juiste verbinding. Dit verklaart ook onze naam:

ODYN Connect

Waarbij ODYN staat voor wijsheid en 

Connect voor verbinding van mensen, maar ook verbinding van verschillende databronnen.  

Onze waarden

ODYN Connect heeft een paar belangrijke waarden. Hier zijn we trots op en daarom delen we deze graag met je. Zo weet je wat je van ons kunt verwachten. 

Transparantie

Transparantie staat bij ons voorop en daarom zorgen we voor een helder beeld over de planning, prijsopbouw, ontwikkeltijd, implementatietijd en de verwachte waarde en impact voor jouw organisatie. 


Kwaliteit

Al onze developers en engineers worden vooraf uitvoerig gescreend en getest op hun vaardigheden, door onze eigen Customer Succes Manager. Naast technische vaardigheden, kijken we ook naar sociale vaardigheden. Zo ben je er zeker van dat de IT-specialist past bij jouw organisatie. 

Afspraak = Afspraak

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We staan voor duidelijke afspraken en komen deze afspraken na. Met ons kom je niet voor verrassingen te staan.Flexibel

Door onze flexibiliteit en ervaring, vinden we altijd een passende oplossing voor de data-uitdagingen die jouw organisatie tegenkomt.
Zeg hallo

info@odynconnect.com

Geef ons een belletje

+31 33 2022 009Laten we praten

Wil je weten hoe er meer waarde uit de data van jouw organisatie kan worden gehaald?  Zoek dan de verbinding op met ODYN Connect, door onderstaand contactformulier in te vullen. 


We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden en kunnen samen een kop koffie drinken. Natuurlijk zit je dan nog nergens aan vast. Voel je de connectie met ODYN Connect toch niet, dan kan de verbinding altijd weer worden verbroken.