ODYN Connect
LET. IT. WORK.

Onze diensten

ODYN Connect biedt verschillende diensten aan die gericht zijn op organisaties die verbetering nodig hebben op het gebied van data. Bij onze diensten is het doel van jouw organisatie altijd ons uitgangspunt. We helpen je het doel te bereiken door gebruik te maken van technologie.

Microsoft Dynamics

Consultants & Developers

Microsoft Dynamics is een lijn van applicaties voor Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM). De applicaties worden geleverd via een netwerk van implementatiepartners die gespecialiseerde diensten bieden voor een bepaalde branche of markt. Met Microsoft Dynamics worden mensen, processen en inzichten verbonden, om sneller betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Dynamics komt standaard met ingesloten begeleiding, dashboards en interoperabiliteit met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Mendix

Consultants & Developers


Mendix is een softwareplatform voor het bouwen en verbeteren van applicaties. Dit kunnen zowel webapplicaties als mobiele applicaties zijn. Het grote voordeel is dat Mendix low-code is. Dit betekent dat de gebruiker kan programmeren zonder zelf veel code te hoeven typen.IT Specialisten

Consultants & Developers

Ben je op zoek naar een developer, maar kun je geen geschikte kandidaat vinden? Kun je geen keuze maken tussen het inhuren of aannemen van een IT-specialist? Dan is een Team as a Service (TaaS) misschien wel iets voor jou. Van één developer tot een volledig team, technisch begaafd en passend binnen je bedrijfscultuur; wij regelen het. Je kunt al starten vanaf een halve FTE. En wanneer de behoefte aan developmentcapaciteit groeit, dan groeit je team natuurlijk met je mee. Op afstand werken, ter plekke, of een mix van beide? Alles is mogelijk.

BIG Data Engineers

Data Analytics & Data Science


Manage enterprise Big Data/ Data Management. Denk hierbij aan API’s, Datawarehouse, Business Intelligence, etc.). Hiermee kun je Databronnen verbinden op de door jou gewenste manieren. Zoals via rest-http, XML of JSON, SOAP-XML of HTML.

Maak real-time overzichten van je gekoppelde databronnen. cv Frontend Developer

cv Fullstack Developer

cv Backend Developer

cv Data Scientist

Werkvormen

In de IT zijn er diverse werkvormen welke we hier onder even kort toelichten

Remote

"Locatieonafhankelijk" werken,  vanuit huis, maar ook vanuit een andere locatie in Nederland of vanuit het buitenland. 


Onsite

Werkzaamheden ter plaatse op locatie van de klant uitvoeren. Dit was tot voor kort de meest gebruikte vorm voor werknemers.


Expat

Een expat is een werknemer  tijdelijke periode verhuist naar een ander land om daar te wonen en werken, met name vanwege zijn kennisniveau.

Team as a Service

Met een Team as a Service haal je (tijdelijk) een heel team met kennis en vaardigheden in huis om jou en je organisatie te helpen en betaal je per sprint.

Wil je meer weten over onze Developers?

BEL NU