ODYN Connect
LET. IT. WORK.

Onze werkwijze

ODYN Connect levert de mensen die je nodig hebt voor je organisatie. 


Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook een heel project aanpakken. Een project van ODYN Connect wordt altijd vanuit Nederland opgepakt en aangestuurd. Vanuit hier worden de Product Owner en de Development Lead-rol opgepakt en dit kan zelfs bij jou op kantoor. Een deel van het project wordt uitgevoerd in het buitenland door de IT-specialisten waarmee we samenwerken. Deze IT-specialisten pakken maar wat graag je data-vraagstukken aan. Met moderne technieken wordt er een (h)echt hybride team gecreëerd, bestaande uit de Business Owner (jij), de Product Owner (wij) en het Development Team. 


De voordelen van een lokaal aanwezige development-partner en de remote beschikbare gekwalificeerde developers, worden gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat we onze diensten voor een scherp tarief kunnen aanbieden. Win-win, zeggen we dan. 

Onze mensen

Met onze IT-specialisten ben je verzekerd van een snelle en schaalbare bedrijfsgroei. Kies je voor ons, dan heb je: 

* Toegang tot ontbrekende competenties en vaardigheden in de organisatie. 
* Een goede pasvorm en aanvulling op je team. 
* Flexibele arbeidskrachten.
* Snelle implementatie en resultaten. 
* Gemotiveerde specialisten die zorgvuldig te werk gaan. 
* Geen wervingskosten. 

Wij hebben een groot en hecht netwerk van IT-specialisten en zorgen voor een snelle levering. Het kost ons maximaal twee weken om de juiste IT-specialist(en) voor jouw organisatie te vinden. 

Veiligheid

Het is best spannend de waarde uit de data van je organisatie te laten halen door IT-specialisten uit het buitenland. Dat begrijpen we goed. Toch hoef jij je echt geen zorgen te maken. Al onze IT-specialisten worden vooraf uitvoerig gescreend, er wordt een geheimhoudingsverklaring (NDA) getekend, en al het werk gebeurt in goed beveiligde, afgesloten ruimtes. Op deze manier elimineren we risico’s tijdens het werk. 

Prestatie

Het opzetten en managen van goed presterende teams, is waar we goed in zijn.

Leveren

We weten hoe we projectoplevering- en ontwikkelingsprocessen kunnen opzetten die zijn afgestemd op je organisatie.

Motivatie

Goede zorg voor onze mensen is voor ons erg belangrijk. Zo houden we de IT-  specialisten gemotiveerd en voorkomen we roulatie. 

Verantwoordelijk

ODYN Connect neemt je alle zorg uit handen en is verantwoordelijk voor het werk van de IT-specialisten. Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan is dat onze verantwoordelijkheid en lossen wij het voor je op. 

Projecten

Al onze projecten starten we met een workshop. Hierin vormen we een beeld van de uitdagingen waar je organisatie tegenaan loopt. Zodra we de uitdagingen helder voor ogen hebben, bepalen we in overleg de mogelijke oplossingsrichtingen. 

Ons ontwikkelingsproces is gebaseerd op agile principes en een Design Thinking-benadering. Voor elk nieuw project volgen we daarom de Design Thinking-methode. Design Thinking is een iteratief, flexibel en klantgericht ontwikkelproces, waarbij samenwerking tussen projectteam en alle stakeholders (jouw organisatie, ODYN Connect en onze IT-specialisten) centraal staat:

Zeg hallo

info@odynconnect.com

Geef ons een belletje

+31 33 2022 009Laten we praten

Wil je weten hoe er meer waarde uit de data van jouw organisatie kan worden gehaald?  Zoek dan de verbinding op met ODYN Connect, door onderstaand contactformulier in te vullen. 


We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden en kunnen samen een kop koffie drinken. Natuurlijk zit je dan nog nergens aan vast. Voel je de connectie met ODYN Connect toch niet, dan kan de verbinding altijd weer worden verbroken.