ODYN Connect
LET. IT. WORK.

De kracht van samenwerking

De kracht van ODYN Connect bestaat uit samenwerking. 

Om het beste vanuit de markt te kunnen bieden voor realistische tarieven, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerd partners.

Cloud Primero

Voor het bouwen van digitale oplossingen en digitale transformatie projecten met Big Data, Cloud Services, ArtificiaI Intelligence en andere Innovatieve Services, werken we samen met Cloud Primero. 


De consultants van Cloud Primero beschikken over de ideale mix van deskundigheid op het gebied van business-, technologie- en procesinnovatie. Zo kunnen ze een integrale strategie adviseren en het beste product leveren. Cloud Primero opereert wereldwijd en heeft kantoren in Nederland (ODYN Connect), Duitsland, de VS en de Verenigde Arabische Emiraten.

Case Studies

OnMarc

Onze partner OnMarc haalt meer waarde uit data, door data over bezoekersgedrag op diverse contactpunten in te zetten. Er wordt continu en gericht geluisterd naar bezoekers en klanten, om zo te ontdekken wat zij willen. Dit luisteren vertaalt OnMarc naar concrete oplossingen. 


Met MarcSense wordt er door een betere klantenbediening, gezorgd voor een omzetverhoging. Het OnMarc dataplatform structureert data van digitale kanalen, integreert deze en levert deze in een real-time datastroom aan. Kortom: OnMarc biedt slimme oplossingen die snel tot een effectief resultaat leiden. 


ODYN Connect staat je - als implementatie partner van OnMarc - bij, met het voorbereiden van je organisatieomgeving op het juiste gebruik van OnMarc data.

Case Studies

Zeg hallo

Geef ons een belletje

+31 33 2022 009Laten we praten

Wil je weten hoe er meer waarde uit de data van jouw organisatie kan worden gehaald?  Zoek dan de verbinding op met ODYN Connect, door onderstaand contactformulier in te vullen. 


We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden en kunnen samen een kop koffie drinken. Natuurlijk zit je dan nog nergens aan vast. Voel je de connectie met ODYN Connect toch niet, dan kan de verbinding altijd weer worden verbroken.